Lirik Lagu Abah Lala - Reteng Kanan Belok Kiri

0
Menyediakan Lirik Lagu "Reteng Kanan Belok Kiri" dan Lirik karaoke Reteng Kanan Belok Kiri
Copyright Publikasi
Abah Lala www.anangzd.com

"Lirik Reteng Kanan Belok Kiri - Abah Lala"

Tenane aku ra ngerti
Arahe hubungan arep tekan ngendi
Akune tenanan kowe meragukan
Tanpa kejelasan

Kadang angel dipahami
Kowe reteng kanan malah belok kiri
Opo ora eman kabeh pengorbanan
Mandek tengah dalan yo eman

Yen kowe arep ngajak tenanan
Aku iso luwih tenanan
Yen kowe mung pengen dolanan
Sesuk tuku

Tresnaku mung kanggo sliramu
Wani sumpah iso ilang penakku
Ojo nganti kowe ninggalke aku
Setyo tulus tresnaku

Kadang angel dipahami
Kowe reteng kanan malah belok kiri
Opo ora eman kabeh pengorbanan
Mandek tengah dalan yo eman

Yen kowe arep ngajak tenanan
Aku iso luwih tenanan
Yen kowe mung pengen dolanan
Sesuk tuku

Tresnaku mung kanggo sliramu
Wani sumpah iso ilang penakku
Ojo nganti kowe ninggalke aku
Setyo tulus tresnaku

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Reteng Kanan Belok Kiri
Gambar Abah Lala - Reteng Kanan Belok Kiri

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top