Lirik Lagu Abah Lala - Rasah Aleman

0
Video Official Abah Lala - Rasah Aleman

Menyediakan Lirik Lagu "Rasah Aleman" dan Lirik karaoke Rasah Aleman
Copyright Publikasi
Abah Lala www.anangzd.com

"Lirik Rasah Aleman - Abah Lala"

Aku wis kulino ngerasakke
Pait legine kahanan urip
Perih ra diroso wis biasa
Awit cilik ra tau dimanja

Ra tau aleman
Montang manting usaha dewe

Yo ra tau sambat karo konco
Opo maneh curhat karo tonggo
Nadyan kadang ati ngampet loro
Tetep tegar ra nganggo ngersulo

Tak gawe semangat
Kabeh kuwi kanggo awakku dewe

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat pagi nggo kowe
Ra usah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat malam nggo kowe
Rasah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Ora usah sambat
Mergo kowe kudu kuat
Rausah aleman daripada dadi tuman
Senadyan wong kere
Sing penting tumandang gawe
Timbangane mung klumbrak klumbruk
Koyo kumkuman anduk (ho'a ho'e)

Ora ndedet ora nde yang
Ora ndedet ora nde yang
Ora ndedet ora nde yang
Dewe wani
Tak gawe semangat
Kabeh kuwi kanggo awakku dewe

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat pagi nggo kowe
Ra usah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat malam nggo kowe
Rasah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Ora usah sambat
Mergo kowe kudu kuat
Rausah aleman daripada dadi tuman
Senadyan wong kere
Sing penting tumandang gawe
Timbangane mung klumbrak klumbruk
Koyo kumkuman anduk (ho'a ho'e)

Ora ndedet ora nde yang
Ora ndedet ora nde yang
Ora ndedet ora nde yang
Dewe wani

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat pagi nggo kowe
Ra usah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat malam nggo kowe
Rasah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Kudu digawe semangat
Kabeh kuwi kanggo masa depanmu

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Rasah Aleman
Gambar Abah Lala - Rasah Aleman

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top