Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Abah Lala - Pengen Nduweni

Menyediakan Lirik Lagu "Pengen Nduweni" dan Lirik karaoke Pengen Nduweni
Copyright Publikasi
Abah Lala www.anangzd.com

"Lirik Pengen Nduweni - Abah Lala"

Senadyan ati wis karep
Nanging duite isih cupet
Mung dadi impian kapan nduweni

Opo iki nasipe
Opo pancen iki takdire
Durung ketemu dalan rejekine

Mung dadi angen-angen
Kapan iso nduweni
Amung dedungo mugo keturutan

Ra nduedet kudu sabar
Pancen kudu tak trimo
Koyo ngene rekasane
Yen lagi dadi wong ora nduwe

Ra nduedet kudu sabar
Pancen kudu tak trimo
Penting sabar tambah ikhtiar
Luwih semangat sing nyambut gawe

Opo iki nasipe
Opo pancen iki takdire
Durung ketemu dalan rejekine

Mung dadi angen-angen
Kapan iso nduweni
Amung dedungo mugo keturutan

Ra nduedet kudu sabar
Pancen kudu tak trimo
Koyo ngene rekasane
Yen lagi dadi wong ora nduwe

Ra nduedet kudu sabar
Pancen kudu tak trimo
Penting sabar tambah ikhtiar
Luwih semangat sing nyambut gawe
Luwih semangat sing nyambut gawe

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Pengen Nduweni
Gambar Abah Lala - Pengen Nduweni 
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Abah Lala - Pengen Nduweni"