Lirik Lagu Abah Lala - Nyikso Rogo

0
Menyediakan Lirik Lagu "Nyikso Rogo" dan Lirik karaoke Nyikso Rogo
Copyright Publikasi
Abah Lala www.anangzd.com

"Lirik Nyikso Rogo - Abah Lala"

Tresno iki mung siji
Ora ono liyane
Wani sumpah setyaku mung
Kanggo kowe

Isine ati iki
Ora ono sing ngerti
Tak pasrahke
Yen tresno pupus samene

Yen kowe wes ra seneng ngomongo
Yen kowe wes ra tresno lilakno
Carane ora koyo ngene
Nyikso atiku opo sing mbok karepke

Saben waktu nggoleki salahku
Saben dino isine kowe nesu
Anane mung mbok gawegawe
Opo margo wis ono liyane

Woo oo ooo

Tresno iki mung siji
Ora ono liyane
Wani sumpah setyaku mung
Kanggo kowe

Isine ati iki
Ora ono sing ngerti
Tak pasrahke
Yen tresno cukup samene

Senadyan ati loro tak trimo
Nelongso roso loro jroning dodo
Mestine mbesuk bakal ngerteni
Yen tresno iki tulus tekaning pati

Tresno iki mung siji
Ora ono liyane
Wani sumpah setyaku mung
Kanggo kowe

Isine ati iki
Ora ono sing ngerti
Tak pasrahke
Yen tresno cukup samene

Senadyan ati loro tak trimo
Nelongso roso loro jroning dodo
Mestine mbesuk bakal ngerteni
Yen tresno iki tulus tekaning pati

Mestine mbesuk bakal ngerteni
Yen tresno iki tulus tekaning patia

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Nyikso Rogo
Gambar Abah Lala - Nyikso Rogo

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top