Lirik Lagu Abah Lala - Gede Roso

0
Menyediakan Lirik Lagu Gede Roso dari Abah Lala
Copyright Publikasi
Abah Lala www.anangzd.com

"Lirik Gede Roso"

Kudu piye maneh anggonku mbuktekke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wis tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo opo kurang bukti
Kabeh wis tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku
Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktekke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wis tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo opo kurang bukti
Kabeh wis tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku
Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Cendol dawet, cendol dawet seger
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol dawet seger
Piro? Lima ngatusan
Gak pake ketan
Ji ro lu pat limo enem pitu wolu
Tak kintang tak kintang oi
Tak kintang tak kintang oi
Tak kintang tak kintang oi
Lolo lolo yes

Gede roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku
Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Gede Roso
Gambar Abah Lala - Gede Roso

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top