Lirik Lagu Abah Lala - Dewe-Dewe

0
Menyediakan Lirik Lagu "Dewe-Dewe" dari Abah Lala
Copyright Publikasi
Abah Lala www.anangzd.com

"Lirik Dewe-Dewe"

Kabeh wes ngrasakke
Lelakone wong urip
Bungah susah tibo tangi
Kabeh wes ngelakoni

Dalan rejeki manungso
Ora iso podo
Gari usahane, lan dongane
Di akehi syukure

Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur
Rejeki ono sing ngatur

Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Mending sregep kerjo
Kanggo mikir keluargo

Rekoso aku kok ece
Kepenak mbok rasani
Susahku tak geguyu
Nelongso tenan uripku

Pancen iki dalanku
Wes dadi nasibku
Sregepo nyambut gawe
Ben iso umum kancane

Uwis tak sabarke
Tak trimo meneng wae
Tak dongakake kanggo kowe
Ndang sadar pikire

Kabeh wes ngrasakke
Lelakone wong urip
Bungah susah tibo tangi
Kabeh wes ngelakoni

Dalan rejeki manungso
Ora iso podo
Gari usahane, lan dongane
Di akehi syukure

Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur
Rejeki ono sing ngatur

Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Mending sregep kerjo
Kanggo mikir keluargo

Rekoso aku kok ece
Kepenak mbok rasani
Susahku tak geguyu
Nelongso tenan uripku

Pancen iki dalanku
Wes dadi nasibku
Sregepo nyambut gawe
Ben iso umum kancane

Uwis tak sabarke
Tak trimo meneng wae
Tak dongakake kanggo kowe
Ndang sadar pikire

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Dewe-Dewe
Gambar Abah Lala - Dewe-Dewe

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top