Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Abah Lala - Aku Sing Berjuang

Menyediakan Lirik Lagu "Aku Sing Berjuang" dari Abah Lala
Copyright Publikasi
Abah Lala www.anangzd.com

"Lirik Aku Sing Berjuang"

Ojo ngiro aku
Ora eling karo kowe
Aku kerjo esuk sampek bengi
Nganti lali dino

Semangatku uripku
Yen mung ono sliramu
Kowe sing paling tak sayang
Aku janji berjuang

Bakal tak buktekne
Nganggo usaha lan tetes keringetku

Rekoso aku nyambut gawe
Rino wengi nggolek rejeki nggo kowe
Ngertenono aku sayang
Sing wis berjuang ning ndalan
Nggolek rejeki lungo adoh paran

Ojo ngiro aku
Ora eling karo kowe
Aku kerjo esuk sampek bengi
Nganti lali dino

Semangatku uripku
Yen mung ono sliramu
Kowe sing paling tak sayang
Aku janji berjuang

Bakal tak buktekke
Nganggo usaha
Lan tetes keringetku (hok'a hok'e)

Rekoso aku nyambut gawe
Rino wengi nggolek rejeki nggo kowe
Ngertenono aku sayang
Sing wis berjuang ning ndalan
Nggolek rejeki lungo adoh paran

Cendol dawet, cendol dawet seger
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol dawet seger
Piro? Lima ratusan
Terus? Gak pake ketan
Ji ro lu pat limo enem pitu wolu
Tak kintang tak kintang oi
Tak kintang tak kintang oi
Tak kintang tak kintang oi
Lolo lolo yes

Rekoso aku nyambut gawe
Rino wengi nggolek rejeki nggo kowe
Ngertenono aku sayang
Sing wis berjuang ning ndalan
Nggolek rejeki lungo adoh paran

Ngertenono aku sayang
Sing wis berjuang ning ndalan
Nggolek rejeki lungo adoh paran
(ra ndue duet ra nggaya)

Baca Juga Artikel Update di Google News

Lirik Lagu Abah Lala - Aku Sing Berjuang
Gambar Abah Lala - Aku Sing Berjuang
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Abah Lala - Aku Sing Berjuang"