Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Mira Kirana - Tresnoku Sundul Langit


Lirik Tresnoku Sundul Langit

Tresnoku sundul langit
Iki kanggo sliramu
Cintaku sundul langit
Kowe ra bakal gelo

Ora kudu tak ucapke
Nanging iso kok rasakke
Tresnoku soko ati
Dudu tresno ngapusi
Nganti tekane pati

Aku janji ra mblenjani
Aku janji ora nglarani
Angger kowe biso nrimo
Urip sak onone ojo nggresulo

Nandur pari neng mongso ke tigo
Senenge ati yen tresno di tompo
Ayo goyang ojo nganti tekan esok
Ayo sayang nang penghulu sesok

Tresnoku sundul langit
Iki kanggo sliramu
Cintaku sundul langit
Kowe ra bakal gelo

Ora kudu tak ucapke
Nanging iso kok rasakke
Tresnoku soko ati
Dudu tresno ngapusi
Nganti tekane pati

Aku janji ra mblenjani
Aku janji ora nglarani
Angger kowe biso nrimo
Urip sak onone ojo nggresulo

Nandur pari neng mongso ke tigo
Senenge ati yen tresno di tompo
Ayo goyang ojo nganti tekan esok
Ayo sayang nang penghulu sesok

Nandur pari neng mongso ke tigo
Seneng seneng ati yen tresno di tompo
Ayo goyang ojo nganti tekan esok
Ayo sayang nang penghulu sesok
Ayo sayang nang penghulu sesok

Lirik Lagu Mira Kirana - Tresnoku Sundul Langit
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Mira Kirana - Tresnoku Sundul Langit"