Lirik Lagu Denny Caknan X Bagus Guyon Waton - Kok Iso Yo ? Satru 3 Kedisi'an (Duet)

Anangzd - Lirik Lagu Duet Denny Caknan X Bagus Guyon Waton - Kok Iso Yo ? Satru 3 Kedisi'an. Lirik duwet kok isoh yo Denny Caknan dan Guyon Waton.

Video Denny Caknan X Bagus Guyon Waton - Kok Iso Yo ? Satru 3 Kedisi'an ( Official Live Music ) - Dc Musik

Title: Kok Iso Yo
Voc : Denny Caknan x Bagus Guyon Waton
Cipt : Andry priyanta

Lirik  Kok Iso Yo

(Denny)
Kok iso yo?
Kok tegel yo?

Opo salahku?
Ning endi luputku?
Wong sing ra sepiro
Koyo aku iki
Masalah asmoro, mung kebagian loro

(Bagus)
Ditinggal lungo, alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti, tulung paringono
Ati sing kuat (ati sing kuat)
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

(Denny)
Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

(Bagus)
Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan kon ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo

(Denny)
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

(Bagus & Denny)
Kok iso yo? (kok iso yo?)
Kok tegel yo? (kok tegel yo?)
Wong koyo aku
Masalah asmoro, mung kebagian loro

(Bagus & Denny)
Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

(Denny)
Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo

(Bagus)
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

(Denny)
Kok iso yo?

(Bagus)
Kok iso yo?
Kok tegel yo?
Koyo aku iki
Masalah asmoro, mung kebagian loro

Itulah Lirik Lagu Denny Caknan X Bagus Guyon Waton - Kok Iso Yo ? Satru 3 Kedisi'an (Duet). Selamat membaca, terima kasih sudah berkujung di www.anangzd.com. #Dennycaknan #Guyonwaton

Anang_at

Tempat belajar dari hal kecil muali dari dasar serta membagikan ilmu yang bermanfaat untuk anda. Optimis pasti kita bisa mencapai apa yang kita inginkan.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال