Lirik Lagu Stand Here Alone - Modal Sabar (feat. Asep Balon)

0
Anangzd.com adalah situs yang menyediakan lirik lagu lengkap mulai Indonesia, Japan, Korea, Asia, Barat, Timur dan seluruh dunia (lagu Nasional dan Internasional). Anangzd juga menyediakan lirik lagu ber gener Pop, Jazz, Rock, Dagdut, Pop Punk dan yang lainya. Berikut ini Kumpulan Lirik Lagu Stand Here Alone lengkap Full Album. Stand Here Alone Modal Sabar (feat. Asep Balon)

Lirik Modal Sabar

Lamun moal miluan
Ulah hayang ngasaan
Urang rek berjuang
Keun bae sorangan

Basa poe harita
Gawe di pabrik cina
Urang te kahaja
Ningali maneh

Jeng si eta
Jeng si goblog eta
Tatangkepan duaan
Na motor supra

Lamun hayang nyaho mah
Urang leweh kuduna
Tapi era ku babaturan
Era ku tukang dagang

Meni kabina - bina
Salingkuh jeng si eta
Padahal mah goreng
Patut bengeutna

Sia salingkuh jeung siluman cangkang pantene
Anu beungeutna bubuk ciga pamulangan pecin
Aing lain teu payu lain euweuh nu beuki
Karna ngan barang murahan nu babari dibeuli

Meunangkeun si eta cigana sia kurang jampe
Ciga meunangkeun kabogoh ti hadiah ale - ale
Babari ganti pasangan sia euweuh hargaan
Clek kaditu kadieu geus ciga kencleng jumatan

Maneh jeng si eta
Jeng si goblog eta
Tatangkepan duaan
Na motor supra

Lamun hayang nyaho mah
Urang leweh kuduna
Tapi era ku babaturan
Era ku tukang dagang

Meni kabina - bina
Salingkuh jeng si eta
Padahal mah goreng
Patut bengeutna

Urang pernah ngurung di kamar
(hulang huleng nepika poho dahar)
Nepika erek modar
(hayang ulin tapi da aing bangkar)
Untung babe urang asup ka kamar
Jadi teu jadi modar
(tapi hirup panjang keneh aing kudu sabar)

Lamun hayang nyaho mah
Urang leweh kuduna
Tapi era ku babaturan
Era ku tukang dagang

Meni kabina - bina
Salingkuh jeng si eta
Padahal mah goreng
Patut bengeutna

(lalalala)

Merjuangkeun sia hirup aing pabeulit
Mun nyaho bakal kieu mening aing ngepel mesjid
Puguh meunang pahala jauh kana cilaka
Moal ngabatin mun ngadangukeun lagu armada
Tapi aing yakin sia bakal hayang balikan
Nu nyaah ciga aing sok mangga weh pilarian
Sok weh kalem ka aing mah tong ngarasa karunya
Karna kabeh bakal anying kaduhung pada waktunya

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top