Lirik Lagu Walang (Waton Ngilang) -Tombogelo

0
Lirik "Walang (Waton Ngilang)"

Bola bali aku mbok larani
Kurang sabar opo aku iki
Tibo tangi ngadeg dewe
Kowe ra ngrasakke
Dadi aku sedelo wae

Roso atiku ra kurang kurang
Nanging kowe malah ngilang ngilang
Mbok pikir aku neng kene
Ora mikirke kowe
Kuru aku nek ngene carane

Ono walang menclok ning godhong
Kowe ngilang tanpo ngomong
Opo kuwi sing jenenge tresno

Ojo gampang nyepelekke aku
Tak bales mengko ming nesu
Panjalukku nek tresno tulung dijogo

Roso atiku ra kurang kurang
Nanging kowe malah ngilang ngilang
Mbok pikir aku neng kene
Ora mikirke kowe
Kuru aku nek ngene carane

Ono walang menclok ning godhong
Kowe ngilang tanpo ngomong
Opo kuwi sing jenenge tresno

Ojo gampang nyepelekke aku
Tak bales mengko ming nesu
Panjalukku nek tresno tulung dijogo

Sayang tulung rungokno aku
Aku tetep di sandingmu
Bakal tak buktike perjuanganku

Ono walang menclok ning godhong
Kowe ngilang tanpo ngomong
Opo kuwi sing jenenge tresno

Ojo gampang nyepelekke aku
Tak bales mengko ming nesu
Panjalukku nek tresno tulung dijogo

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top