Lirik Lagu Tompo Loro - Syahiba Saufa

Lirik "Tompo Loro"

Dinggo paran welas
Kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati
Wong liyo hang nduweni

Endi roso
Hang riko cekeli
Manis riko gowo
Pait hang isun tompo

Kepingin nutup moto
Kepingin nutup kuping
Api api sing ngerti
Timbang weruh ati loro

Karuan sing katon
Karuan sing krungu
Wong hang sun angen angen
Ucul teko pager ati

Dinggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati, wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo, pait hang isun tompo

Kepingin nutup moto, kepingin nutup kuping
Api api sing ngerti, timbang weruh ati loro
Karuan sing katon, karuan sing krungu
Wong hang sun angen angen, ucul teko pager ati

Dinggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati, wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo, pait hang isun

Dinggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati, wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo, pait hang isun tompo

Post a Comment for "Lirik Lagu Tompo Loro - Syahiba Saufa"