Lirik Lagu Slenco - Lala Widy

0
Lirik "Slenco"

Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene sabtu
Mas kangmas kesah teng pundi
Sapi kulo pun manak pitu

Duh aduh jenengan pripun
Sakniki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten

Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Dadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang

Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng suroboyo
Kapan dino jemuah
Kulo mbenjang badhe tindak pundi

Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan

Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene sabtu
Mas kangmas kesah teng pundi
Sapi kulo pun manak pitu

Duh aduh jenengan pripun
Sakniki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten

Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Dadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang

Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng suroboyo
Kapan dino jemuah
Kulo mbenjang badhe tindak pundi

Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan

Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan
Memang aku ganteng tiada tandingan
Memang aku ganteng tiada tandingan

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top