Lirik Lagu Pingin Nangis Tapi Isin - Vita Alvia

0
Lirik "Pingin Nangis Tapi Isin"

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio sampek atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Yen tak rasakke jebule kok seje
Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang kowe malah ngilang

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio sampek atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Yen tak rasakke jebule kok seje
Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang kowe malah ngilang

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio sampek atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang kowe malah ngilang

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio sampek atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Gede tresnoku tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio sampek atiku loro
Pepes awakku ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Lirik Pingin Nangis Tapi Isin Vita Alvia

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top