Lirik Lagu Panas Sithik Sambat (Ngelu) - Lutfiana Dewi

0
Lirik " Panas Sithik Sambat (Ngelu)"

Tangi turu mbukak hp ora ono notife
Mung iso nyawang foto instagrame
Wis tak komen statuse nanging raono respone
Tekan seprene aku iseh jomblo wae

Seko esuk tekan wengi raono sing peduli
Larane marai nyesekke ati
Opo wes pancen takdire kudu nerimo kahanane
Mugi gusti maringi sing luwih sae

Panas sithik sambat udan sithik sambat
Dasar aku nyaman sithik sayang
Berlagak sok kuat pasang badan tegap
Rupo sangar ning atine ambyar

Seko esuk tekan wengi raono sing peduli
Larane marai nyesekke ati
Opo wes pancen takdire kudu nerimo kahanane
Mugi gusti maringi sing luwih sae

Panas sithik sambat udan sithik sambat
Dasar aku nyaman sithik sayang
Berlagak sok kuat pasang badan tegap
Rupo sangar ning atine ambyar

Panas sithik sambat udan sithik sambat
Dasar aku nyaman sithik sayang
Berlagak sok kuat pasang badan tegap
Rupo sangar ning atine ambyar
Rupo sangar ning atine ambyar
Rupo sangar ning atine ambyar

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top