Lirik Lagu Mencintai Dengan Ngeyel - Woro Widowati

Lirik "Mencintai Dengan Ngeyel"

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae

Piye kabarmu tresnoku sing wingi
Opo pilihanmu wis dadi karepe ati
Yen tak sawang esemmu soyo ilang
Opo kowe ra entuk kebahagiaan

Opo ra kesel atimu
Nutupi roso gengsimu
Opo ra kesel atimu
Merjuangke tresno semu

Ra kabeh sing mbok perjuangke
Kuwi ngerti kowe
Tapi kowe tetep merjuangke de'e

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe
Begitu dalam nganti aku sadar
Yen tresnomu dudu dinggo aku

Ra kabeh sing mbok perjuangke
Kuwi ngerti kowe
Tapi kowe tetep merjuangke de'e

Ra kabeh sing mbok tresnani
Mbalik nresnani kowe
Tapi kowe tetep ngeyel wae

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe
Begitu dalam nganti aku sadar

Yen tresnomu dudu dinggo aku
Yen tresnomu dudu dinggo aku
Yen tresnomu dudu dinggo aku

Post a Comment for "Lirik Lagu Mencintai Dengan Ngeyel - Woro Widowati"