Lirik Lagu Lemah Teles - Yeni Inka

0
Lirik " Lemah Teles"

Jujur ati iki loro
Durung iso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Nanging dadi awu ireng
Diobong karo kahanan

Mbiyen janji bareng bareng
Ngerasakke susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen angen,
Tak kuatke ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen
Tanpo nguwaske mburi
Tak tabrak kowe loro
Iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno
Ngomongo ojo terus lungo
Awas nemoni apes
Lemah teles gusti sing bakal bales

Jujur ati iki loro
Durung iso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Nanging dadi awu ireng
Diobong karo kahanan

Mbiyen janji bareng bareng
Ngerasakke susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen angen
Tak kuatke ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
Tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
Awas nemoni apes, lemah teles gusti sing bakal bales

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
Tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
Awas nemoni apes, lemah teles gusti sing bakal bales

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top