Lirik Lagu Kusumaning Ati - Yeni Inka

0
Lirik "Kusumaning Ati"

Kusumaning ati
Duh wong bagus kang tak anti - anti
Mung tekamu
Biso gawe tentrem ing atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan
Jroning ati sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene saiki piye karepe
Malah mirangake
Manis pambukane kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku mugo mugo ra ono rebedho
Sak pungkure nggonmu lungo ora kondo kondo

Kusumaning ati duh wong bagus kang tak anti - anti
Mung tekamu biso gawe tentrem ing atiku
Biyen nate janji tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene saiki piye karepe
Malah mirangake
Manis pambukane kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku mugo mugo ra ono rebedho
Sak pungkure nggonmu lungo ora kondo kondo

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top