Lirik Lagu Kelimpe - Tekomlaku

Lirik "Kelimpe"

Awale ayem ayem wae
Suwe suwe malah ngelimpe
Opo jalarane kui aku blas ora ngerti
Jebule aku mbok apusi

Koe ndelikke rosomu nggo wong liyo
Aku tetep nrimo mergo tresno koe
Piye piye aku tetep merjuangke koe
Mung nggo hubungane awak dewe

Wes cukup tenango aku ning kene ra lungo
Percoyo'o sayang aku ora ilang
Ra nyongko koe tego ngapusi aku neng mburiku
Padahal koe sing tak percoyo

Arepo koe ko ngono aku iseh tetep nrimo
Mergo aku tulus marang sliramu

Koe ndelikke rosomu nggo wong liyo
Aku tetep nrimo mergo tresno koe
Piye piye aku tetep merjuangke koe
Mung nggo hubungane awak dewe

Wes cukup tenango aku ning kene ra lungo
Percoyo'o sayang aku ora ilang
Ra nyongko koe tego ngapusi aku neng mburiku
Padahal koe sing tak percoyo

Arepo koe ko ngono aku iseh tetep nrimo
Mergo aku tulus marang sliramu

Arepo koe ko ngono aku iseh tetep nrimo
Mergo aku tulus marang sliramu
Wes dek ora popo aku wes iso legowo

Post a Comment for "Lirik Lagu Kelimpe - Tekomlaku"