Lirik Lagu Jeru - Woko Channel & Novi Salon

Lirik "Jeru"

Banyu motoku mili nelesi pipi
Ra nyongko kowe tego nglarani ati
Loro sing rak roso durung ono tombo
Tatu ning atiku jeru

Sumripit angin ndalu nggowo angenku
Lumintas bayanganmu njero motoku
Jeru ning atiku mung ono sliramu
Nanging isih kroso tatu

Mungkin iki wes dalane
Kowe karo aku kudu pisahan kudu pisahan
Mungkin iki wes garise
Kowe karo aku mung seduluran mung seduluran

Sumripit angin ndalu nggowo angenku
Lumintas bayanganmu njero motoku
Jeru ning atiku mung ono sliramu
Nanging isih kroso tatu

Mungkin iki wes dalane
Kowe karo aku kudu pisahan kudu pisahan
Mungkin iki wes garise
Kowe karo aku mung seduluran mung seduluran

Mungkin iki wes dalane
Kowe karo aku kudu pisahan kudu pisahan
Mungkin iki wes garise
Kowe karo aku mung seduluran mung seduluran
Kowe karo aku mung seduluran mung seduluran

Post a Comment for "Lirik Lagu Jeru - Woko Channel & Novi Salon"