Lirik Lagu Ilange Udan - Safira Inema

Lirik "Ilange Udan"

Dino sing ora tak sengojo
Aku ketemu kowe pas atiku loro
Mbarengi bubrahe atiku
Ajur mumur perasaanku

Namun engkau datang
Mengajarkan kasih sayang
Betapa besarnya arti kebahagiaan

Bebasan ilange udan
Saiki wes malih dadi pelangi
Dulu ku pernah disakiti
Kini kau datang tuk mengobati
Masa lalu yang ku alami

Senadjan suryo ganti wulan
Aku isih tetep sayang
Yomung jenengmu sing ono ning atiku

Mugo mugo tresno iki
Ora ono sing mungkasi
Kejobo kersane gusti

Bebasan ilange udan
Saiki wes malih dadi pelangi
Dulu ku pernah disakiti
Kini kau datang tuk mengobati
Masa lalu yang ku alami

Senadjan suryo ganti wulan aku isih tetep sayang
Yomung jenengmu sing ono ning atiku
Mugo mugo tresno iki ora ono sing mungkasi
Kejobo kersane gusti

Senadjan suryo ganti wulan aku isih tetep sayang
Yomung jenengmu sing ono ning atiku
Mugo mugo tresno iki ora ono sing mungkasi
Kejobo kersane gusti, kejobo kersane gusti

Post a Comment for "Lirik Lagu Ilange Udan - Safira Inema"