Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Wong Wong Deso - Putri Kristya ft Ageng Music

Lirik Wong Wong Deso - Putri Kristya ft Ageng Music. Pencipta Lagu Wong Wong Deso adalah Sonny Josz / Rasso R.

Baca Juga : Lirik Lagu Tetaplah di Sini - Tyok Satrio

Lirik "Wong Deso"

Ireng kulitku putih kulitmu
Rombeng klambiku ko toko klambimu
Pikiren disik yen seneng aku
Sing luwih apik ojo kesusu

Aku wong deso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojo toh mobil ojo toh motor
Sepedah wae aku ra duwe

Aku iki dik/mas anake wong tani
Bapakku macul si mbok buruh tandur
Yen sliramu dik putrine wong duwur
Bapakmu lurah tur uripmu makmur

Opo yo gelem mengko uwong tuomu
Yen duwe mantu sing miskin koyo aku

Aku wong deso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojo toh mobil ojo toh motor
Sepedah wae aku ra duwe

Aku iki dik/mas anake wong tani
Bapakku macul si mbok buruh tandur

Yen sliramu dik putrine wong duwur
Bapakmu lurah tur uripmu makmur

Opo yo gelem mengko uwong tuomu
Yen duwe mantu sing miskin koyo aku

Aku wong deso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojo toh mobil ojo toh motor
Sepedah wae aku ra duwe

Aku iki dik/mas anake wong tani
Bapakku macul si mbok buruh tandur

Yen sliramu dik putrine wong duwur
Bapakmu lurah tur uripmu makmur

Opo yo gelem mengko uwong tuomu
Yen duwe mantu sing miskin koyo aku

Aku wong deso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojo toh mobil ojo toh motor
Sepedah wae aku ra duwe
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Wong Wong Deso - Putri Kristya ft Ageng Music"