Lirik Wong Wong Deso - Putri Kristya ft Ageng Music

0
Lirik Wong Wong Deso - Putri Kristya ft Ageng Music. Pencipta Lagu Wong Wong Deso adalah Sonny Josz / Rasso R.

Baca Juga : Lirik Lagu Tetaplah di Sini - Tyok Satrio

Lirik "Wong Deso"

Ireng kulitku putih kulitmu
Rombeng klambiku ko toko klambimu
Pikiren disik yen seneng aku
Sing luwih apik ojo kesusu

Aku wong deso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojo toh mobil ojo toh motor
Sepedah wae aku ra duwe

Aku iki dik/mas anake wong tani
Bapakku macul si mbok buruh tandur
Yen sliramu dik putrine wong duwur
Bapakmu lurah tur uripmu makmur

Opo yo gelem mengko uwong tuomu
Yen duwe mantu sing miskin koyo aku

Aku wong deso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojo toh mobil ojo toh motor
Sepedah wae aku ra duwe

Aku iki dik/mas anake wong tani
Bapakku macul si mbok buruh tandur

Yen sliramu dik putrine wong duwur
Bapakmu lurah tur uripmu makmur

Opo yo gelem mengko uwong tuomu
Yen duwe mantu sing miskin koyo aku

Aku wong deso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojo toh mobil ojo toh motor
Sepedah wae aku ra duwe

Aku iki dik/mas anake wong tani
Bapakku macul si mbok buruh tandur

Yen sliramu dik putrine wong duwur
Bapakmu lurah tur uripmu makmur

Opo yo gelem mengko uwong tuomu
Yen duwe mantu sing miskin koyo aku

Aku wong deso sliramu wong kutho
Aku wong miskin uripmu terjamin
Ojo toh mobil ojo toh motor
Sepedah wae aku ra duwe

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top