Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Tresno Kepenggak Morotuwo - Safira Inema

Baca Juga : Lirik Lagu Widodari - Via Vallen

Lirik "Tresno Kepenggak Morotuwo"

Ancik ancik pucuk eri paribasane
Kabeh panjalukmu wis tak wujudne
Tak turuti syarat adatmu
Tak lampaui panjalukmu
Mung siji niate ati
Pingin pepujan karo sliramu

Bandara seloparang bumi mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng saiki kahanane pancen bedho
Tresno kepenggak morotuo

Bulan bulan gedhe kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen kangen slirane
Lintang lintang panjer wartakno marang slirane
Nangis ati iki eling slirane

Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno

Bandara seloparang bumi mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu nali tresnomu lan aku
Neng saiki kahanane pancen bedho tresno kepenggak morotuo

Bulan bulan gedhe kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen kangen slirane
Lintang lintang panjer wartakno marang slirane
Nangis ati iki eling slirane

Wuyungku kesandung wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno

Bulan bulan gedhe kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen kangen slirane
Lintang lintang panjer wartakno marang slirane
Nangis ati iki eling slirane

Wuyungku kesandung wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Tresno Kepenggak Morotuwo - Safira Inema"