Lirik Lagu Top Topan - Happy Asmara

Lirik "Top Topan"

Wes tak cobo ngempet lara
Wes tak cobo njogo tresno
Loro sing tok jalari ora tak rasake
Senadyan aku ngerti koe karo liyane

Cobo koe ono ning posisiku
Opo koe iso kuat atimu
Ngrasakke tok larani ning saben dinoku
Koe ra ngroso kok malah suloyo

Kulo pun angkat tangan atinipun ajur - ajuran
Kulo tak milih pamit ati kulo pun roso sakit

Ngapurane sayang aku udu wong top topan
Ora koyo idamanmu sing gampang nerobos atimu
Aku jane ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetep mencintai sepenuh hati

Kulo pun angkat tangan atinipun ajur - ajuran
Kulo tak milih pamit ati kulo pun roso sakit

Ngapurane sayang aku udu wong top topan
Ora koyo idamanmu sing gampang nerobos atimu
Aku jane ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetep mencintai sepenuh hati

Ngapurane sayang aku udu wong top topan
Ora koyo idamanmu sing gampang nerobos atimu
Aku jane ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetep mencintai sepenuh hati

Ngapurane sayang aku udu wong top topan
Ora koyo idamanmu sing gampang nerobos atimu
Aku jane ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetep mencintai sepenuh hati
Tak cobo goblok tetep mencintai sepenuh hati sepenuh hati

Post a Comment for "Lirik Lagu Top Topan - Happy Asmara"