Lirik Lagu Tombo Teko Loro Lungo, Angel 2 - Sasya Arkhisna

0
Baca Juga : Lirik Lagu Sejarah Mungkin Berulang - Dara Fu

Lirik "Tombo Teko Loro Lungo"

Tapi bene
Yo wes opo jare
Lilo tak lilakne
Yen koe milih liane

Angel
Kahanane wes ra setel
Tak terus terusne
Aku tambah dedel duel

Ra mikir koe
Saiki wes tak losne
Silo madep manteb
Otw nglalekne koe

Mendem mletre asyik ben aku ra panik
Mergo kelingan kabeh kenangan
Wingi sek pacaran saiki wes dadi mantan

Mendem mletre asyik saiki wes ra panik
Loro neng dodo ora tak roso
Mergo mletre tombo teko loro lungo

Angel kahanane wes ra setel
Tak terus terusne aku tambah dedel duel

Ra mikir koe saiki wes tak losne
Silo madep manteb otw nglalekne koe

Mendem mletre asyik ben aku ra panik
Mergo kelingan kabeh kenangan
Wingi sek pacaran saiki wes dadi mantan

Mendem mletre asyik saiki wes ra panik
Loro neng dodo ora tak roso
Mergo mletre tombo teko loro lungo

Mendem mletre asyik ben aku ra panik
Mergo kelingan kabeh kenangan
Wingi sek pacaran saiki wes dadi mantan

Mendem mletre asyik saiki wes ra panik
Loro neng dodo ora tak roso
Mergo mletre tombo teko loro lungo
Mergo mletre tombo teko loro lungo

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top