Lirik Lagu Tembang Kangen - Intan Chacha


Lirik "Tembang Kangen"

Wayah wengi udan gerimis ra uwis uwis
Banyu kang temetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Lewat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Lewat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwes ora kroso
Lewat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wes ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manis ing esemmu
Lewat tembang kangen iki wujud katresnanku

Wayah wengi udan gerimis ra uwis uwis
Banyu kang temetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Lewat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Lewat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwes ora kroso
Lewat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wes ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manis ing esemmu
Lewat tembang kangen iki wujud katresnanku

Post a Comment for "Lirik Lagu Tembang Kangen - Intan Chacha"