Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu Srengenge Wanci Dalu - Sasya Arkhisna

Sasya Arkhisna - Srengenge Wanci Dalu.
Lirik "Srengenge Wanci Dalu"

Netes eluh neng pipiku
Naliko aku eleng sliramu
Sing lungo nggowo separuh ati iki
Tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi

Nanging pancen wes garise
Tresnane dewe cen ra mestine
Koe lan aku nduwe dalan sing bedo
Ra mungkin siji sak gede gedene roso

Opo kudu ngenteni tekomu
Op kudu ngenteni balimu
Koyo dene ngenteni
Srengenge wanci dalu

Gusti tulung kuwatno atiku
Nerimo pacobane tresnoku
Nadyan tanpo sliramu
Jenengmu tetep neng atiku

Nanging pancen wes garise
Tresnane dewe cen ra mestine
Koe lan aku nduwe dalan sing bedo
Ra mungkin siji sak gede gedene roso

Opo kudu ngenteni tekomu
Op kudu ngenteni balimu
Koyo dene ngenteni
Srengenge wanci dalu

Gusti tulung kuwatno atiku
Nerimo pacobane tresnoku
Nadyan tanpo sliramu
Jenengmu tetep neng atiku

Opo kudu ngenteni tekomu
Op kudu ngenteni balimu
Koyo dene ngenteni
Srengenge wanci dalu

Gusti tulung kuwatno atiku
Nerimo pacobane tresnoku
Nadyan tanpo sliramu
Jenengmu tetep neng atiku

Nadyan tanpo sliramu
Tetep tak tutukne urepku
Lirik Lagu Sasya Arkhisna
Join the conversation
Post a Comment