Lirik Lagu Satru 2 - Denny Caknan


Lirik "Satru 2"

Wes tak pupuk winihe
Katresnanku kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu
Urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu
Nandes mancep ing atiku

Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani
Tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo
Nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni aku ngertenimu ho
Huo opo kurang lehku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen
Rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani
Tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo
Nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu
Nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani,
Tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo
Nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Post a Comment for "Lirik Lagu Satru 2 - Denny Caknan"