Lirik Lagu Sadar Diri - Woro Widowati ft Vicky Prasetyo

0
Baca Juga : Lirik Lagu Balungan Kere - Ilux

Lirik "Sadar Diri"

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurna nduweku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Cen aku sing kleru nggugu omonganmu
Aku tak sing ngalah wes ora betah
Yen tak terus teruske aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke

Cen bener kandaku cen leres pikirku
Tekamu mung ngelarani atiku
Ra bakal tak baleni opo meneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing mbiji

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurna nduweku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Cen bener kandaku cen leres pikirku
Tekamu mung ngelarani atiku
Ra bakal tak getuni opo meneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing mbiji

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurna nduweku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurna nduweku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top