Lirik Lagu Ra Gelem Salah - TTM

0
Baca Juga : Lirik Lagu Tombo Teko Loro Lungo, Angel 2 - Sasya Arkhisna

Lirik "Ra Gelem Salah"

Durung lilo yen iki dadi takdire
Aku lan koe mung tekan semene
Kadung tresno tak pasrahke
Koe wes ngucap janjine
Nanging malah mantep ati ninggalke

Dudu maksudku blenjani janji - janjiku
Nanging koe malah gawe lunture tresnoku
Nang endi lungamu
Tanpo kabar ra eling aku
Opo tresnomu kuwi amung semu

Ra guno banyu motomu
Neteske jaluk welasku
Wes cukup kuciwo marang sliramu

Kabeh iki iso diperbaiki
Ojo gawe aku susah ati
Rosoku ra bakal mati
Koe ojo tego nglarani
Aku pengen tetep dadi siji

Ojo koe ngroso paling loro
Ning kene aku sing paling kuciwo
Pungkasane tresno mergo
Aku ra tau dianggep ono
Manis mung ning awal crito

Ra guno banyu motomu
Neteske jaluk welasku
Wes cukup kuciwo marang sliramu

Kabeh iki iso diperbaiki
Ojo gawe aku susah ati
Rosoku ra bakal mati
Koe ojo tego nglarani
Aku pengen tetep dadi siji

Ojo koe ngroso paling loro
Ning kene aku sing paling kuciwo
Pungkasane tresno mergo
Aku ra tau dianggep ono
Manis mung ning awal crito

Kabeh iki iso diperbaiki
Ojo gawe aku susah ati
Rosoku ra bakal mati
Koe ojo tego nglarani
Aku pengen tetep dadi siji

Ojo koe ngroso paling loro
Ning kene aku sing paling kuciwo
Pungkasane tresno mergo
Aku ra tau dianggep ono
Manis mung ning awal crito

Aku nyerah koe ra gelem salah
Kadung bubrah hooo

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top