Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu Prau Layar - Yeni Inka

Berikut Lirik Lagu Prau Layar - Yeni Inka. Kumpulan Lirik Lagu Yeni Inka. Profil Yeni Inka. Lagu Terbaru Yeni Inka.
Anangzd - Lirik Lagu Yeni Inka - Prau Layar song Original

Baca Juga : Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) - Happy Asmara

Lirik "Prau Layar"

Yo konco ning gisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwosoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu pinelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas jebul wes sore
Witing kelopo katon ngawe-awe
Prayogane becik bali wae
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe

Yo konco ning gisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwosoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu pinelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas jebul wes sore
Witing kelopo katon ngawe-awe
Prayogane becik bali wae
Dene sesuk esuk tumandang nyambut gawe
Lirik Lagu Yeni Inka
Join the conversation
Post a Comment