Lirik Lagu Perawan Kalimantan - Dara Ayu ft Bajol Ndanu

0
Baca Juga : Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni - Putri Kristya

Lirik "Perawan Kalimantan"

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Aduuuh pak’e mak’e aduuuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduuuh pak'e mak'e aduuuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Saben dino aku ngalamun tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung rasane koyo wong linglung
Wangi wangi banyune sabun tak rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum tak enteni yen mase purun

Aduuuh pak'e mak'e aduuuh hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih neng tanah sebrang
Aduuuh pak'e mak'e aduuuh hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Saben dino aku ngalamun tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung rasane koyo wong linglung
Wangi wangi banyune sabun tak rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum tak enteni yen mase purun tak enteni yen mase purun

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top