Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) - Happy Asmara

Berikut Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) - Happy Asmara. Kumpulan lagu happy Asmara. Lirik Lagu Happy Asmara. Profil Happy Asmara. Lagu Terbaru Happy
Lirik OTW (Omong Taek We) - Happy Asmara song Original

Baca Juga : Lirik Lagu Cidro 3 - Yeni Inka

Lirik "OTW" (Omong Taek We)

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tiabake mendua

Mbok anggep opo atiku opo artine sayangku
Tulung ngertiyo aku berjuang wis mati matiyan

Kabeh sing wis mbok ucapne iki ra ono nyatane
Ngoming wis benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane

Wis kadung sayang sayange nanging di anggep sepele
Tanpa kowe sadar diri sering nggawe loro ati

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tiabake mendua

Kabeh sing wis mbok ucapne iki ra ono nyatane
Ngoming wis benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane

Wis kadung sayang sayange nanging di anggep sepele
Tanpa kowe sadar diri sering nggawe loro ati

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tiabake mendua

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setia tiabake mendua

Jare setia tiabake mendua
Jare setia tiabake mendua
Happy Asmara Lirik Lagu
Join the conversation
Post a Comment