Lirik Lagu Ora Iso Lali - Sasya Arkhisna

0
Baca Juga : Lirik Lagu Lawang Ati - Shepin Misa

Lirik "Ora Iso Lali"

Lintang ing wengi ngelingke ati iki
Kowe sing paling tak tresnani
Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro ati iki wes nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang koe aku salah
Cobo tak lalekne sesandingaku ro koe
Lungo, pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Senajan loro ati iki wes nrimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang koe aku salah
Cobo tak lalekne sesandingaku ro koe
Lungo, pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Kabeh cen raiso dilalekke
Tapi carane mung siji, ngikhlaske
Mugo ndang cepet oleh gantine
Mergo takdir jodo wes ono garise

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nrimo lan legowo

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top