Lirik Lagu Mundur Ngalah - Charly Van Houten

0
Baca Juga : Lirik Lagu Madiun Ngawi - Happy Asmara

Lirik "Mundur Ngalah"

Sak umpomone kowe dadi aku
Rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
Aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
Sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki
Cidro sing tak rasakne
Ibarat tali sing wes pedot
Wes raiso didandani

Uwes ojo gandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek'e
Mending aku sadar diri

Wes entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wes ra betah

Sak umpomone kowe dadi aku
Rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene
Aku wes sabar dinggo merjuangke kowe
Sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki cidro sing tak rasakne
Ibarat tali sing wes pedot wes raiso didandani

Uwes ojo gandoli lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek'e mending aku sadar diri
Wes entek anggonku sabar sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah mergo aku wes ra betah

Uwes ojo gandoli lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek'e mending aku sadar diri
Wes entek anggonku sabar sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah mergo aku wes ra betah

Kowe pancen ra nduwe ati
Tega tegane ngelarani

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top