Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Moro Moro Teko - Ndarboy Genk

Baca Juga : Lirik Lagu Percumo - Syahiba Saufa

Lirik "Moro Moro Teko"

Sliramu sing moro moro teko
Koyo udan ning mongso ketigo
Nalikane atiku ngrasakke loro
Tekamu ning aku wes dadi tombo

Parasmu nyelimurke dunyoku
Mung sworomu ngedemke atiku
Esemanmu wes nancep sakjroning kalbu
Nyaman senadyan durung sesandingan

Kowe tak sayang tak gadhang - gadhang
Lungguh bareng ning pelaminan
Percoyo aku ngancani uripku
Tekane sak mandege wektu

Tresno kepati - pati nganti kegowo mimpi
Senadyan mung sak kedip moto
Mugo dadi katresnan sing nyoto

Parasmu nyelimurke dunyoku
Mung sworomu ngedemke atiku
Esemanmu wes nancep sakjroning kalbu
Nyaman senadyan durung sesandingan

Kowe tak sayang tak gadhang - gadhang
Lungguh bareng ning pelaminan
Percoyo aku ngancani uripku
Tekane sak mandege wektu

Tresno kepati - pati nganti kegowo mimpi
Senadyan mung sak kedip moto
Mugo dadi katresnan sing nyoto

Tresnoku kepati - pati nganti kegowo mimpi
Senadyan mung sak kedip moto
Mugo dadi katresnan sing nyoto
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Moro Moro Teko - Ndarboy Genk"