Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan - Denny Caknan

0
Anangzd - Lirik Lagu Denny Caknan - Mendung Tanpo Udan song Original.

Baca Juga : Break Up Or Continue Lyrics - Jihan Audy

Lirik "Mendung Tanpo Udan"

Mendung tanpo udan, ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri koe kanan, wes bedo dalan

Mlaku bebarengan, ben dino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan dilewati tahun-tahunan
Padu meneng-menengan, bar kui kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan, nganti pedot balikan

Mendung tanpo udan, ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri koe kanan, wes bedo dalan

Padu meneng-menengan, bar kui kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan, nganti pedot balikan

Mendung tanpo udan, ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri koe kanan, wes bedo dalan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri koe kanan, wes bedo dalan
Aku kiri koe kanan, wes bedo dalan

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top