Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu Mendem Kangen - Shepin Misa

Berikut Lirik Lagu Shepin Misa - Mendem Kangen.
Lirik "Mendem Kangen"

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi

Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen jroning atiku
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen jroning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sakdelo wes adem atiku

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing gedi
Tansah kelingan awan bengi

Mung biso telfon marang sliramu
Gawe tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen jroning atiku
Soyo jeru mung telfon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedep wes marem atiku

Mendem kangen jroning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sakdelo wes adem atiku
Nadyan sakdelo wes adem atiku
Lirik Lagu Shepin Misa
Join the conversation
Post a Comment