Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu Manut Dalane Gusti - Yeni Inka

Berikut Lirik Lagu Yeni Inka - Manut Dalane Gusti. Opo Iseh Kelingan Janjimu Ning Aku. Yeni Inka mempopulerkan lagu yang berjudul "Manut Dalane Gusti"
Baca Juga : Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Fira Cantika

Lirik "Manut Dalane Gusti"

Opo iseh kelingan janjimu ning aku
Jare bakal berjuang urip tekan matimu
Nanging saiki wes bedo ceritane
Koe tego ninggalke ngeboti tresno liyane

Mas sepurane aku tego nglarani atimu
Kabeh dudu karepku ninggalke sliramu

Aku rapopo mas atiku wes lilo
Ndelok koe bahagio atiku wes trimo
Mantepke atimu rasah neko neko
Jogonen sek wes ono

Yowes tak ikhlaske tak tompo opo anane
Mungkin pancen iki wes dadi dalane
Aku wes kuat ati nek pancen ra dadi siji
Manut dalane gusti

Mas sepurane aku tego nglarani atimu
Kabeh dudu karepku ninggalke sliramu

Aku rapopo mas atiku wes lilo
Ndelok koe bahagio atiku wes trimo
Mantepke atimu rasah neko neko
Jogonen sek wes ono

Yowes tak ikhlaske tak tompo opo anane
Mungkin pancen iki wes dadi dalane
Aku wes kuat ati nek pancen ra dadi siji
Manut dalane gusti

Mungkin pancen takdire aku ro koe
Mlaku dewe dewe
Lirik Lagu Yeni Inka
Join the conversation
Post a Comment