Lirik Lagu Madiun Ngawi - Happy Asmara

0
Baca Juga : Lirik Lagu Terhalang Restu - Aprilian

Lirik "Madiun Ngawi"

Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang fotomu ning dompetku
Yen aku kangen kangen karo sliramu
Tak elus-elus fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso tak batin saben dino
Ra bakal ilang fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso tak batin saben dino
Ra bakal ilang jenengmu ning atiku

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku
Yen aku kangen Kangen karo sliramu
Tak elus-elus Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino
Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino
Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top