Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Madiun Ngawi - Happy Asmara

Baca Juga : Lirik Lagu Terhalang Restu - Aprilian

Lirik "Madiun Ngawi"

Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang fotomu ning dompetku
Yen aku kangen kangen karo sliramu
Tak elus-elus fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso tak batin saben dino
Ra bakal ilang fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso tak batin saben dino
Ra bakal ilang jenengmu ning atiku

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku
Yen aku kangen Kangen karo sliramu
Tak elus-elus Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino
Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino
Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Madiun Ngawi - Happy Asmara"