Lirik Lagu "Lintang Ati" - Woro Widowati

0
Anangzd - Lirik Lagu Original Lintang Ati di nyanyikan oleh Woro Widowati. Kumpulan lirik Woro Widowati dan Tempat menghafal lagu Lintang Ati.


Ini dia Lirik Lagu "Lintang Ati" Woro Widowati

Lirik Lintang Ati

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas

Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memani'e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top