Lirik Lagu Lebu - Esa Risty

Lirik "Lebu"

Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing duwe paran paran sun sing duwe
Sun pasrah baen

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Tapi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber

Gedigi isun yo mulo gedigi paran anane
Sing duwe paran paran sun sing duwe sun pasrah baen
Umpomo isun sing keanggep riko sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono nong njero ati

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber

Koyo lebu keterak angin miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko
Dung gelem gancang puputono gancang puputono
Kadung sing gelem gancang sapuen makne miber
makne miber makne miber

Post a Comment for "Lirik Lagu Lebu - Esa Risty"