Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lirik Lagu Lawang Ati - Shepin Misa

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Iso Lali - Sasya Arkhisna

Lirik "Lawang Ati"

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso
Ngilangke tresnaku marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu soyo kepatri
Ning njero atiku

Ngamboro ning angenku
Tansah eling marang sliramu
Senadyan wes tak coba
Nglalekake jenengmu

Sing tansah tak tembangke
Laras kangen njero atiku
Sing tansah tak sworoke
Gending tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso nduweni tresno sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso
Ngilangke tresnaku marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu soyo kepatri
Ning njero atiku

Ngamboro ning angenku tansah eling marang sliramu
Senadyan wes tak coba nglalekake jenengmu
Sing tansah tak tembangke laras kangen njero atiku
Sing tansah tak sworoke gending tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso nduweni tresno sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku marang sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu soyo kepatri ning njero atiku

Nadyan tak tutup lawang atiku soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku marang sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu soyo kepatri ning njero atiku
Anang_at
Anang_at Belajar dari hal kecil, ingin menjadi orang Berhasil. Optimis, pasti bisa mencapai apa yang di inginkan.

Post a Comment for "Lirik Lagu Lawang Ati - Shepin Misa"