Lirik Lagu Ketampel - Rozy Abdillah

0
Lirik "Ketampel"

Sun peluk riko ring ati
Pungkasane sing milu nduwe
Wis kadung isun kesilep nong welase
Sing kuoso mentas nyang loro

Kepilis rasane ati
Dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase
Wurung nyanding pujane ati

Buru nak muluk ketampe
Cicir leleran sing uman welase
Nelongso mung biso nelongso
Tugel angen nduweni riko

Sun peluk riko ring ati
Pungkasane sing milu nduwe
Wis kadung isun kesilep nong welase
Sing kuoso mentas nyang loro

Kepilis rasane ati dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase wurung nyanding pujane ati
Buru nak muluk ketampel cicir leleran sing uman welase
Nelongso mung biso nelongso tugel angen nduweni riko

Kepilis rasane ati dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase wurung nyanding pujane ati
Buru nak muluk ketampel cicir leleran sing uman welase
Nelongso mung biso nelongso tugel angen nduweni riko

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top