Lirik Lagu Kebacut Nyaman - Denny Caknan ft Migga Sadewa

0
Baca Juga : Lirik Lagu Ora Iso Lali - Sasya Arkhisna

Lirik "Kebacut Nyaman"

Wes tak cubo kanggo nglalekno
Nanging iseh ono roso tresno iki aku iso ngopo
Jujur aku wegah kelangan
Aku iseh sayang aku wes kebacut nyaman

Ket mbiyen kae sakwise kelangan koe
Raono atiku iseh podo kahananku
Iseh kerep mbayangke lucu polah tingkahmu
Sing nggawe aku sayang

Ra ngerti tekan kapan aku ra karuan
Nek kelingan koe aku malah tambah sayang
Tresno ra bakal tekan koe kebacut ilang
Sak tenane aku iseh ngeman

Tak cubo ra peduli
Neng ati ra biso diapusi
Iseh gelem baleni
Neng koe kepiye aku ra ngerti

Wes tak cubo kanggo nglalekno
Nanging iseh ono roso tresno iki aku iso ngopo
Jujur aku wegah kelangan
Aku iseh sayang aku wes kebacut nyaman

Tak cubo ra peduli
Neng ati ra biso diapusi
Iseh gelem baleni
Neng koe kepiye aku ra ngerti

Wes tak cubo kanggo nglalekno
Nanging iseh ono roso tresno iki, aku iso ngopo
Jujur aku wegah kelangan
Aku iseh sayang aku wes kebacut nyaman

Wes tak cubo kanggo nglalekno
Nanging iseh ono roso tresno iki, aku iso ngopo
Jujur aku wegah kelangan
Aku iseh sayang aku wes kebacut nyaman
Aku iseh sayang wes kebacut nyaman

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top