Lirik Lagu Kangen Kowe - Saka Praja X Seika Kempot X Staso

0
Baca Juga : Lirik Lagu Ra Gelem Salah - TTM

Lirik "Kangen Kowe"

Sepine ing wengi iki aku dewe
Atiku mung tansah eling karo kowe
Angine kuto solo tansah ngelingake
Aku ora bakal lali karo kowe

Aku kangen kowe
Esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe
Cah ayu aku neng kene

Aku kangen kowe
Entenono sak tekane
Aku kangen kowe
Aku kangen karo kowe

Kangen kangen atiku kangen
Aku kangen karo sliramu
Eling alismu eling lambemu
Eling ngalemmu cah bagus

Neng kene kangen atiku kangen
Mung eling karo kowe cah bagus

Sepine ing wengi iki aku dewe
Atiku mung tansah eling karo kowe
Angine kuto solo tansah ngelingake
Aku ora bakal lali karo kowe

Aku kangen kowe esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe entenono sak tekane
Aku kangen kowe aku kangen karo kowe

Kangen kangen atiku kangen
Mung eling karo kowe cah bagus

Aku kangen kowe esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe entenono sak tekane
Aku kangen kowe aku kangen karo kowe

Aku kangen kowe esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe entenono sak tekane
Aku kangen kowe aku kangen karo kowe

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
Top