Lirik Lagu Ilux Id - Rangkulen Aku

0
Lirik "Rangkulen Aku"

Aku sadar posisiku saiki
Wes ono sing duweni
Wes ono sing ngancani

Nanging percoyo aku ora ngapusi
Aku duwe roso marang sliramu

Aku sadar diri salah tenanan
Wes wani ngomong sayang
Snajan duwe gandengan

Nanging percoyo aku ora ngapusi
Aku duwe roso marang sliramu

Kowe percoyo'o senajan kowe tresno seng nomer loro
Aku tulus sayang ro sliramu
Genggemen tanganku rangkulen aku tak nggo sangu turu

Kowe percoyo'o snajan kowe ora ning arep moto
Ning atiku kowe mesti ono
Ora bakal lali senajan aku iki jarang ngubungi

Aku sadar diri salah tenanan
Wes wani ngomong sayang
Snajan duwe gandengan

Nanging percoyo aku ora ngapusi
Aku duwe roso marang sliramu

Kowe percoyo'o senajan kowe tresno seng nomer loro
Aku tulus sayang ro sliramu
Genggemen tanganku rangkulen aku tak nggo sangu turu

Kowe percoyo'o snajan kowe ora ning arep moto
Ning atiku kowe mesti ono
Ora bakal lali senajan aku iki jarang ngubungi

Ora bakal lali senajan aku iki jarang ngubungi

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top