Lirik Lagu Ikhlas - Yeni Inka

Lirik "Ikhlas"

Ra kroso aku
Bali ning sandingmu
Bareng tresno liyane
Sing bakal mbok perjuangke

Lan aku ra ngiro
Yen bakal ngene akhire
Kudu berpisah ro koe
Aku lilo koe lungo

Senadyan atiku dudu nggo koe
Tresnamu dudu nggo aku
Pamit lungo wae

Tak jogo tresnamu dinggo atiku
Aku merjuangke tresno tulus suci
Lan bakal tak buktekke marang liyane
Aku pantes nyanding kowe

Ra kroso aku bali ning sandingmu
Bareng tresno liyane sing bakal mbok perjuangke
Lan aku ra ngiro yen bakal ngene akhire
Kudu berpisah ro koe, aku lilo koe lungo

Senadyan atiku dudu nggo koe
Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae

Tak jogo tresnamu dinggo atiku
Aku merjuangke tresno tulus suci
Lan bakal tak buktekke marang liyane
Aku pantes nyanding kowe

Tak jogo tresnamu dinggo atiku
Aku merjuangke tresno tulus suci
Lan bakal tak buktekke marang liyane
Aku pantes nyanding kowe

Sampai tiba waktu kita bertemu lagi
Dalam sebuah rasa yang tak berarti
Entah sampai kapan aku tetap menanti
Rasa cinta yang kau khianati

Sampai tiba waktu kita bertemu lagi
Dalam sebuah rasa yang tak berarti
Entah sampai kapan aku tetap menanti
Rasa cinta yang kau khianati
Rasa cinta yang kau khianati

Post a Comment for "Lirik Lagu Ikhlas - Yeni Inka"