Notifikasi
Tidak ada notifikasi baru.

Lirik Lagu Ikhlas Ngenteni - Putri Kristya

Berikut Lirik Lagu Putri Kristya - Ikhlas Ngenteni. Ikhlas Ngenteni - Hisyam Fahmi. "Ikhlas Ngenteni" di populerkan oleh Woro Widawati.
Baca Juga : Lirik Lagu Selingkuh (Mengapa Kau Menjauhiku) - Sasya Arkhisna

Lirik "Ikhlas Ngenteni"

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelalekke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njagong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati - matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelalekke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njagong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati - matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Aku wes berjuang mati - matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji
Kowe ra ngerti opo kabeh sing wes tak lakoni
Senadyan kowe milih lungo karo liyane
Aku ikhlas ngenteni kowe aku ikhlas ngenteni kowe
Lirik Lagu Putri Kristya
Join the conversation
Post a Comment