Lirik Lagu Cukup - Happy Asmara

0
Lirik "Cukup"

Jaremu aku siji sijine
Tibane ono seng liyane
We ngomong mung aku seng mok sayangi
Tibane ono dek'e neng mburi

Wes cukup sayang
Aku nduwe wates kesabaran
Wes lilakno
Kabeh mung dadi cerito
Tiwas panggah nelongso neng njero dodo

Duh gusti nyatane sewates ngimpi
Nduweni jodo setyo lan gemati
Mung dek'e sakjane seng tak karepne
Neng tego blenjani lan gawe aku keloro

Wes cukup sayang
Aku nduwe wates kesabaran
Wes lilakno
Kabeh mung dadi cerito
Tiwas panggah nelongso neng njero dodo

Duh gusti nyatane sewates ngimpi
Nduweni jodo setyo lan gemati
Mung dek'e sakjane seng tak karepne
Neng tego ninggalne lan gawe aku

Duh gusti nyatane sewates ngimpi
Nduweni jodo setyo lan gemati
Mung dek'e sakjane seng tak karepne
Neng tego blenjani lan gawe aku keloro

Maturnuwun pean wes tau nyenengno
Masio akhire mung gawe cidro
Maturnuwun pean wes tau nyenengno
Masio akhire mung gawe cidro

Post a Comment

0 Comments
Post a Comment (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top